onsdag 30 maj 2012

Josephine hjärta solen

I detta nu och va jag har gjort sen i morse kl 9:30 :) solat!! Mitt semester jobb!!! :) det är så skönt att bara ligga här! Det var lite halv dåligt väder i måndags, så då passade vi på att vara på ett turkiskt spa, tog dessvärre inga kort, men för ca 250 svenska kronor fick vi bada i en turkisk bastu, doppa oss i en svin kall pool (man måste tydligen göra det efter bastu badet, för att ge kroppen en chock) efter det fick vi hel kropps peeling, och bubbel massage, som var super skönt! Sen fick vi sitta och slappa lite med en ansiktsmask och avslutade det hela med en hel kroppsmassage!! Värt varenda krona!! Och behöver jag ens säga att huden är len som en baby rumpa nu?
Igår låg vi i solen i ca 8 timmar och sedan bar vi oss iväg för att checka läget i alanya :) idag går nog i gårdagens tecken!! Fasen vad skönt det är med semester!!! och för att håll solstinget borta får man ibland se ut som jag gör nedan!! Glömde ju såklart att ta före bilder på mig så man kan se i helhet hur mycket brunare jag blivit! Så ni får nöja er med dessa fina märken efter bikinin istället!!!

Livet är inte dagarna du lever, det är dagarna du minns!




söndag 27 maj 2012

Underbara känsla!!

Allt känns helt underbart just nu!!! Om 8 timmar sitter jag i bilen, på väg för att plocka upp världens bästa barndomskompis för att sedan ta med henne till Turkiet!! Jag får tillbaka lyckoruset som jag kände när jag tog studenten, känslan man kände när man stod och väntade på att få springa ut från skolan för sista gången! Känslan av att stå på egna ben och bli vuxen!! En känsla av att allt är fullbordat!!!! När jag kommer hem får. Turkiet så ska jag få flytta in i mitt egna lilla bo med!! Det känns som i en saga alltihop!! Kan inte förstå att allt det är sant!!! :D kram på er allihop!!!

fredag 18 maj 2012

Lurad av dagarna!!

Man blir så lurad av dagarna när det är röd dag mitt i veckan! I onsdags var vi på den årliga kirurgfesten, som hade vilda vestern tema! Så jag var utklädd till indian :) det var faktiskt väldigt roligt, så ser redan framemot nästa år!

Bjuder på en bild från i onsdags! En cowgirl och en indian :)

lördag 12 maj 2012

Pic No 12

Dom här små busarna kan verkligen göra en glad!

Pic No 10

Ett favorit ord!
Carpe Diem ska de stå :) 

Pic No 9

Förlåt för dålig uppdatering :)

Här får ni foto nr 9 something you do every day!
Varje dag besöker jag Facebook, ibland flera ggr på en dag, beroende? Jag vet inte men kul är det iaf :)

onsdag 9 maj 2012

Pic No 8

A smell you adore!
Här får ni en bild på en lukt som jag gillar!
Japp doften av spolarvätska, så gott :)

tisdag 8 maj 2012

Pic No 7

Idag skulle man fota någon som man blir inspirerad utav,eller ser upp till! Och han som jag ser upp till är The man, The myth, The legend, The man with the wallet ;) min älskade lilla pappa!! <3

söndag 6 maj 2012

Pic No 6

Idag skulle jag fota mig själv! Så jag letade faktiskt lite i arkivet och hittade en bild på mig, där jag är aningen yngre :) vet faktiskt inte riktigt hur gammal jag är där, men tippar på 3 år!

lördag 5 maj 2012

Pic No 5

Dagens bild skulle bestå av en fågel! Och som jag har letat efter en fågel att fota, på nära håll, hittade ju ingen som ville stanna nära mig :) så såg jag ju nu, en fågel som nästan alltid är nära mig på nätterna iaf! Ibland är dom närmre än man tror!

fredag 4 maj 2012

Pic No 4

Ikväll var jag, steffy, Bekka, lillis och Suss ute och gick en riktigt långpromme! Vi gick i lite mer än 1 timma!
Idag var fotouppdraget fun!
Så jag fotade lillis, då hon tycker det är jätte roligt att springa lös och när man kastat stenar eller kottar till henne!




Inte lätt att få bra bilder med en hund som bara springer runt!

torsdag 3 maj 2012

Pic No 3

Den här klänningen hade jag på mig idag, till det ett par svarta leggins!
Dagens fotouppdrag var alltså något man har haft på sig idag :)

onsdag 2 maj 2012

Pic No 2

Idag var dagens fotoutmaning skyline! Tänkte att jag skulle tagit ett foto innan när jag gick från bussen, men glömde av det :) så fick hänga ut genom fönstret nyss för att ta ett foto :) men är kommer bilden iaf! Inte världens bästa men ska göra bättre ifrån mig imorgon, jag lovar :).

tisdag 1 maj 2012

It´s too late


Pic No 1

Idag skulle jag fota peace! Svårare än vad man tror! Men här har ni min variant av fred!
Min tanke:
Två små syskon som sluter fred genom en puss! 
Dessutom så tycker jag att bilden är fridfull! 

Videung goes glasses..

Igår när jag var på smarteyes för att göra ett synintyg till körkortsbeviset så undrade optikern om jag ville göra en hel synundersökning eller bara det man behöver kolla upp för att få körkortstillståndet, så tyckte jag att det var lika bra att kolla upp allt, alltså göra en fullständig synundersökning, och det visade sig att jag har ett brytningsfel och att jag kommer må bättre med glasögon, men jag måste inte ha dom hela tiden! För synen är det inget fel på! Det är bara att ögonen inte riktigt hinner med för dom måste anstränga sig så, och idag när jag var på gekås så kände jag verkligen av det, jag blev jätte yr, då det är så mycket synintryck där, massa människor som gör snabba rörelser osv...
Här får ni en bild på hur jag kommer se ut i glasögon

Ullared

Idag har vi varit på Gekås i Ullared! Det var faktiskt inte överdrivet mycket folk, ingen kö in och ingen kö ut! Så nu är jag betydligt fattigare än jag var igår!! Men det är alltid lika kul att vara där, jag skulle kunna gå runt där i flera timmar :) det är liksom ingen affär man stressar sig igenom, iaf inte om man bor en bit bort!
Här får ni lite bilder på endel av vad jag köpte :)